Irma Coacht

Over Irma

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Irma de Bruijn, geboren in Tilburg en woon in Nijmegen. Ik heb 2 dochters, een vriend en een hond. Ik dans het liefst de hele dag, ga graag uit, houd van muziek en snowboarden en doe aan improvisatietheater. Mijn droom is: wonen in een boerderij met vrienden en pony’s.

Ik werk al 25 jaar met jongeren waar het op school, thuis, met henzelf of door een diagnose niet vanzelf goed gaat! Daarnaast heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Ik denk dan ook dat mijn rugzak vol zit met manieren waarop ik veel jongeren met hun unieke vragen kan coachen. Misschien jou ook?
In mijn CV kun je lezen wat ik precies allemaal heb gedaan.

Als coach ben ik betrouwbaar, kan ik goed luisteren en me inleven in jouw situatie. Ik zal je altijd serieus nemen en eerlijk tegen je zijn. Ik ben niet van de lange (zweverige) gesprekken, maar van “doen wat werkt”.

Door oprechte interesse en je veel vragen te stellen probeer ik, samen met jou, erachter te komen wat je nodig hebt. Vaak weet jij dit zelf het beste! Ik ga je tools aanreiken zodat je leert te doen wat voor jou belangrijk is, ook al is er gedoe in je leven. Dit kan van alles zijn: gesprekken, opdrachten, huiswerk en activiteiten. Wat precies, bedenken we samen en jij hebt de regie!

Zo typeren een een aantal jongeren mij:

Gezellig en vrolijk, fit en energiek, creatief, zorgzaam, grote inzet, doorzetter, goed hart, oprecht, kan goed luisteren en gesprekken voeren, staat open voor moeilijke en makkelijke dingen, gaat uitdagingen aan, niks wordt moeilijk met haar.