Irma Coacht

Anderen zeggen

Fem (21) mei 2021

Irma heb ik leren kennen bij stichting ACT. Zij werkte daar als coach/leraar en ik volgde de opleiding SCW bij ACT. Ook al had ik weinig lessen van Irma, was zij altijd wel betrokken bij mijn proces. Ik had al wel snel door dat zij oprecht en nieuwsgierig was naar de jongeren. Dit maakte dan ook dat ik het prettig vond om met Irma te praten. Het was zo gek nog niet en ik kon bij haar terecht. Ze luistert goed naar me en gaat samen met mij op zoek naar een passende en creatieve oplossing. Ook na mijn opleiding hebben we nog wel eens contact. Ze laat merken dat ze naast mij staat en ik krijg bij haar het gevoel dat ik echt gezien wordt.

Isa (16) juli 2021

Ik ging naar Irma omdat ik veel last had van stress. Daardoor had ik thuis ruzie met mijn zusje en ging het op school niet goed. Ik durfde niet alles te doen wat ik wilde en trok me terug. Door de gesprekken, tips en opdrachten is het gelukt om er beter mee om te gaan. Irma is rustig en geduldig en heeft een grappige manier van praten. Ik vond het prettig en vertrouwd.

Ronny (17) feb 2021

Ik werd altijd de klas uitgestuurd omdat ik vaak ruzie kreeg met leraren. Ja, zo leer je niks en ik wilde mijn MBO-diploma halen. Ik werd altijd heel snel boos en doe dan de dingen waar ik spijt van kreeg. Ik moest leren beter met boosheid om te gaan. Grote kans dat ik anders van school gestuurd zou worden. Dan zou mijn droom om een eigen garagebedrijf te beginnen niet uitkomen. Samen met Irma heb ik een paar best wel gekke opdrachten bedacht waardoor ik steeds beter tot 10 heb leren tellen. Ik moest oefenen om steeds langer rustig te blijven in situaties die mijn kop gek maakten. Het heeft goed geholpen. Het lukt steeds beter en het voelt een stuk rustiger. Ik durfde alles te vertellen tegen haar.

Addy, collega coach, Rijn IJssel te Arnhem, mei 2021

Irma heeft een natuurlijke manier van coachen. Ze coacht op een ontspannen en zeer betrokken manier die met name jongeren erg aanspreekt. Ze weet de juiste toon te vinden om met jongeren in contact te komen en gebruikt ook voorbeelden uit haar eigen leven. Omdat zij oprechte belangstelling heeft in de ander en goed kan luisteren, voel je je snel bij haar op je gemak en durf je je ook makkelijk open te stellen. Ik wens veel jongeren (maar ook volwassenen) zo’n professionele, creatieve en vriendelijke coach toe.